Özel ilişkiler açısından verimli bir haftaya giriyoruz. Venüs ve Mars arasındaki uyumlu açı yeni ilişkilere adım atmak veya devam eden ilişkimizi daha iyi hale getirmek, düzeltmek açısından da bazı fırsatları beraberinde getiriyor. Öte yandan kişisel bakım, estetik ve güzelleştirme, dekorasyon gibi işler açısından da verimli bir haftaya giriyoruz. Değerlendirebiliriz. Venüs-Mars altmışlığının kesinleştiği 29 Haziran tarihine yönelik astroloji haritasını aşağıda görmektesiniz.

ÖNEMLİ KONUŞMA VE YAZIŞMALAR

Merkür ve Satürn arasındaki 120 derecelik uyumlu açının kesinleştiği 26 Haziran Çarşamba günü önemli konuşmalar ve yazışmalar için kullanılabilir. Olgun ve aklı başında kişilerle bir araya gelmekten, tecrübe alışverişleri yapmaktan avantaj sağlayabiliriz. 27 Haziran Perşembe gününü de kullanabiliriz.

SAĞLIK AÇISINDAN

Merkür ve Kiron arasındaki dik açının kesinleştiği 28 Haziran Cuma günü sağlığımıza daha fazla özen göstermemizde fayda var. Özellikle de mental açıdan stresli etkilerin ağırlık merkezinde olduğu bir gün olarak dikkat çekiyor. Meditasyon çalışmaları, topraklama yaparak olumsuz etkiyi azaltabiliriz.

UZUN VADELİ PLANLARDA ERTELEME

29 Haziran’da uzun vadeli planları temsil eden Satürn’ün Retro (gerileme) dönemi başlıyor. Takip eden yaklaşık 4,5 aylık dönem için geçerli bu gerileme, sular ve denizlerle, gemilerle, hapishaneler, hastanelerle ilgili konularda daha önce yapılan uzun vadeli planlarda bazı geri adımlar atılmasını beraberinde getirebilir. Doğum haritalarımızda Balık burcunun denk düştüğü evin konularında bazı geri adımlar, planlarda ertelemeler olasıdır.

TÜRKİYE ASTROLOJİ HARİTASI

Satürn’ün gerilemesi Türkiye astroloji haritasının hükümet ve yöneticilerinin, ülkenin dış imajının ve gelecek hedeflerinin de etki alacağını, uzun vadeli planlarda bazı geri adımlar atılabileceğini veya önemli değişiklikler yapılmak üzere erteleme olacağını düşündürmektedir.

TEKNOLOJİK, ELEKTRONİK ALETLER

30 Haziran’da kesinleşecek Merkür-Uranüs altmışlığı, elektrikli, elektronik ya da genel olarak teknolojik aletlerin alımı için uygun bir zaman diliminde olduğumuzu gösteriyor.

FARKLI FİKİRLERİNİZİ ORTAYA KOYUN!

Merkür ve Uranüs arasındaki uyumlu açı, önümüzdeki haftanın yeni ve farklı fikirlerimizi ortaya koymak için de uygun bir zaman diliminde olduğumuzu gösteriyor.

ASTROLOJİ ÖĞRENİN!

Merkür ve Uranüs arasındaki uyumu açı astroloji ile ilgili iş ve girişimler açısından da uygun bir zamanda olduğumuzu gösteriyor. Astroloji öğrenmek üzere adım atacaklar, Eylül ayında açacağımız yeni online temel seviye sınıfı hakkında bilgi almak için Astroloji Okulu web sitesini ziyaret edebilirler. www.astrolojiokulu.com 

Haftanın günlere göre değerlendirmesi

Pazartesi sabah erken saatlerde bir şeyleri daha önceki halinden farklı bir hale dönüştürmemiz, yeniden yapılandırmamız gerekebilir. Mücadeleli ve entelektüel açıdan uğraş gerektiren bir zaman dilimindeyiz. Aklımızı ve mantığımızı iyi kullanarak başarı elde edebiliriz. Günün ikinci yarısında yapacağımız işlerde daha hızlı ilerleyebiliriz.

Salı günü boyunca akıllıca seçimler ve kararlar, iş birliği içerisinde yapılacak kooperatif işler sayesinde başarılı sonuçlar alabiliriz. Günün ikinci yarısında sağlık ve şifa, eğitim ve bilgi paylaşımları açısından verimli bir zaman diliminde olacağız. Gece saatlerinde ise ani ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Çarşamba gün genelinde, ama özellikle de öğle sonrasındaki saatlerde uzlaşma, paslaşma yoluyla güzel gelişmeler kaydedebiliriz. Özel ve sosyal ilişkiler açısından verimli, rica, talep ve başvurular açısından verimli bir gündeyiz. Tecrübe sahibi, bilgili kişilerle bir araya gelebilir, fikir ve görüş alışverişi yapabiliriz.

Perşembe sabah saatleri özel ilişkiler açısından çok verimli, değerlendirebiliriz. Kişisel bakım, estetikle ilgili konularda girişimler açısından da genel olarak verimli bir zaman diliminde olacağız. Akşam saatleri önemli konuşmalar ve yazışmalar, eğitsel konular, bilgi paylaşımları açısından gayet uygun gözüküyor, kullanabiliriz.

Cuma gününün ilk yarısında yeni ve sürpriz gelişmelere açık olacağız. Manevi açıdan da çok verimli bu zaman dilimini değerlendirebiliriz. Günün ikinci yarısı daha hareketli, biraz da agresif akacak gibi gözüküyor. Bilhassa güç ve ego çekişmelerine açık olduğumuz akşam saatlerine dikkat!

Cumartesi günü genelinde özel ilişkilerde güzel gelişmeler kaydedebiliriz. Kişisel bakım, estetik, sanat, alışverişlerle ilgili verimli bir zaman dilimindeyiz. Buna mukabil, öğle saatlerinde saydığımız konularda zorluklar olabilir, farkında ve dikkatli olalım! Bugün uzun vadeli planları temsil eden Satürn’ün Retro (gerileme) dönemi başlıyor.

Pazar sabah erken saatlerde sinirler gerilebilir, özellikle mental sağlığa dikkat! Ayrıca gereksiz eleştirilerden ve kırıcı olabilecek sözlerden de uzak duralım! Elektrikli, elektronik ya da genel olarak teknolojik aletlerin alımı için, yeni ve farklı fikirlerimizi ortaya koymak için de uygun bir zaman diliminde olacağız.