Rangnick'in kusursuz işleyen pres makinesini kırmak zorundayız. Avusturya’nın gücü orta sahası. Bundesliga patentli Sabitzer, Seiwald, Laimer ve Grillitsch’e karşı fizik kalitemizi sahaya yansıtmamız şart. Bir artıları da güçlerini 90 dakikaya yaymaları ve maçın sonlarında tempo yükseltebilmeleri. 6-1 yenildiğimiz maçı iyi hatırlayalım. Maçın sonlarında kumdan kale gibi dağılmıştık. Fizik olarak en iyi 11’imizle sahaya çıkmalıyız.

Ben bu maça hocanın Arda ile başlamasını yanlış bulanlardanım. Fizik olarak hazır değil ve bu kadar kuvvetli bir Avusturya orta sahası karşısında tabiri caizse dayak yer. Montella’nın duygusal davranıp davranmayacağını maç saati göreceğiz.

Çok mu enseyi kararttık? Hollanda-Avusturya maçını benim gibi izleyen herkes şunu görmüştür ki Hollanda çok daha net pozisyonlara giren taraftı. Avusturya ise futbol şansının yanında olduğu bir günü yaşadı. Yoğun pres defoları da yanında getiriyor.

Ciddi açıklar veriyorlar. Kanat oyuncularımızın bunu iyi değerlendirmesi lazım. Barış ve Kenan’a, oynarsa Kerem’e kritik rol düşecek. Sürekli defans arkasına koşu atmalılar. Kesinlikle temastan uzak durup, topu seri şekilde dolaştırmalıyız. Avusturya yenilmeyecek bir takım değil.

Ha bir de intikam soğuk yenen bir yemektir.