EURO 2024 C Grubu'nda Danimarka ile İngiltere karşı karşıya geldi. Frankfurt'ta oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erince grupta her şey son maçlara kaldı.

İngiltere, Sırbistan galibiyetinin ardından gruptan çıkmayı garantilmek için çıktığı karşılaşmada Harry Kane'nin 18. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Danimarka 34. dakikada Hjulmand ile cevap verdi: 1-1.

 

Bu sonucun ardından İngiltere 4 puanla liderliğini sürdürürken Danimarka 2 puanla 3. sırada son haftaya girdi. Slovenya da 2 puanla 2. sırada yer alırken, Sırbistan 1 puanla son sırada bulunuyor.

Grupta son maçlar Salı günü saat 22.00'de oynanacak. Danimarka-Sırbistan ve İngiltere-Slovenya maçları oynanacak.

WALKER GETİRDİ, KANE BİTİRDİ

Maçın 18. dakikasında Walker sağ kanattan rakibini çok hızlı geçip ceza sahasına girdi. Savunmaya rağmen Walker'ın pasında top kale ağzına düştü ve Kane altıpas çizgisi üzerinden rahat bir vuruşla ağları havalandırdı: 0-1.

HJULMAND'DAN ENFES GOL!

Kristansen'in sol kanattan verdiği pasta Hjulmand uzak mesafeden sağ ayağıyla sert bir şut çekti ve direğe çarpan top filelere gitti. Danimarka 34. dakikada bu golle skora denge getirdi: 1-1.

FODEN DİREĞE TAKILDI

İngiltere 56. dakikada Foden ile gole yaklaştı. Yayın hemen gerisinden şutunu çeken Foden'ın top yan direkten geri döndü.