Galatasaray Başkanı Dursun Özbek forma sponsorluğu için düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Kamuoyunda merak edilen Barış Alper Yılmaz'ın geleceği ile ilgili de konuşan Özbek, transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

İşte Özbek'in açıklamalarından satır başları:

SORU: Barış Alper Yılmaz'a teklif var mı?

Dursun Özbek: "Barış Alper değerli bir oyuncumuz. Takımın omurgasını korumayı düşünüyoruz. Herhangi bir oyuncumuz ile ilgili teklif gelmedi. Çok çetin bir sezon olacak. Güç kaybetmeyi düşünmüyoruz. Aksine takımı daha da güçlendireceğiz. Bu sezon lig ve Avrupa müsabakaları çok çetin geçecek. Buna bağlı olarak da güç kaybetmeyi bırakın, takımın daha güçlü hale gelmesi için çalışıyoruz. Niyetimiz kampa eksiksiz gitmek. 3 Temmuz'da Kemerburgaz'da yeni sezonu açacağız."

SORU: Alanyaspor'dan Oğuz Aydın konusunda bir girişim var mı?

Dursun Özbek:: ''Oğuz Aydın uzun yıllar Türk futboluna, milli takıma hizmet edebilecek bir isim ve gündemimizde olabilecek bir futbolcu. Şu anlık bunları söyleyebilirim.''

'ATTIĞINIZ İMZA SİZİ BAĞLIYOR'

"Bu benim 5 veya 6. transfer dönemim. Transferde beklentiler var. En iyi transferleri yapmak ve en kuvvetli takımı kurmak hedefimiz. Baskı demek yerine, iyi incelemek ve iyi karar vermek gereken bir konu diye düşünüyorum. Attığınız imza sizi bağlıyor. Kulübün ekonomik düzeyinin de dikkate alınması lazım. Bunu yanlış anlamasınlar, transfer yapmayacağız gibi bir ifade olarak söylemiyorum.

Çok iyi transfer ekibimiz var. Kulüp için en iyisini almak için çalışıyoruz. Ancak transferde dediğim şeyleri de gözden kaçırmamalıyız."