**Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, A Milli Takım'ın Çekya Karşısında Galibiyetine İnandığını Belirtti**

Galatasaray Spor Kulübü'nün Haziran ayı olağan divan kurulu toplantısı, RAMS Park Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda bu akşam Çekya ile oynayacağı maç hakkında görüşlerini paylaştı.

Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansına değinen Özbek, "Milli takım, Avrupa Şampiyonası'da mücadelesine devam ediyor. Bizim, koşullar ne olursa olsun onların yanında olup, desteğimizi göstermemiz gerekiyor. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bizim değerlerimiz." dedi.

Özbek, sosyal medyadaki olumsuz yorumlara da dikkat çekerek, "Sosyal medyadan spekülasyonlarla bu çocukların moralini bozmanın kime neye yararı var. Herkesin bunu düşünmesi gerekiyor. Bu akşam milli takımımızın çok önemli bir maçı var. İnanıyorum kardeşlerim sahaya çıkıp en iyi performanslarını gösterecek, kazanacak ve bu kirli oyunlara sahada cevap verecektir." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'ndeki hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirten Özbek, 3 Temmuz'da Kemerburgaz'daki yeni tesislerde takımın antrenmanlara başlayacağını açıkladı.