38 yaşındaki Kolombiyalı forvet Radamel Falcao, geçtiğimiz sezonu Rayo Vallecano'da geçirdikten sonra, taraftarı olduğu Millonarios'ta oynamak üzere anlaşma sağladı.

24 yıl sonra ülkesine dönecek olan Falcao, Kolombiya ligindeki ilk deneyimini gerçekleştirecek. 1999 yılında şu anda feshedilmiş olan Lanceros ile İkinci Lig'de profesyonel olarak ilk maçına çıkan Falcao, bir yıl sonra River Plate ile sözleşme imzalamıştı.

Transfer sonrası ilk duygularını paylaşan eski Galatasaraylı forvet, "Kolombiya'dan ayrıldığımda hayranı olduğum takım Millonarios'a dönmek istedim. Herkes Millonarios'un kalbimin takımı olduğunu biliyor" dedi.

Radamel Falcao, kulübün altyapısında oynadığı dönemden görüntülerin de yer aldığı videoda arka planda futbolcunun şu sözlerine yer veriyor: "Millonarios'ta fırsatım olmadı, bu eksik olan bir şey."

Video, 9 numaralı Millonarios forması ve 'Falcao' isminin yer aldığı bir görüntüyle sona eriyor.

'El Tigre' olarak bilinen Falcao, River Plate, Porto, Atletico Madrid ve Monaco'da geçirdiği başarılı dönemlerin ardından Manchester United, Chelsea, Galatasaray ve Rayo Vallecano formalarını giydi.

Radamel Falcao, Millonarios'a Kolombiya milli takımının 36 golle tüm zamanların en golcü oyuncusu olarak katılıyor.