Önce Justin Timberlake, şimdi de Travis Scott... Dünyaca ünlü isimler gündeme skandallarla geliyor. Ünlü rapçi Travis Scott da bir yata izinsiz girip olay çıkardıktan sonra alkollü olduğunu itiraf edip "burası Miami" diyerek kendini savundu.

Polis raporuna göre, yıldız rapçi Travis Scott, Miami Beach, Fla.'da marinaya demirlemiş bir yatta kargaşaya neden olduktan sonra tutuklandı. Yerel haberlere göre, daha sonra her iki suçlama için de toplam 650 dolar ödedikten sonra kefalet karşılığında serbest bırakıldı.

Gerçek adı Jacques Bermon Webster II olan 33 yaşındaki Scott, polisin marinaya çağrılmasının ardından sabah saat 1.44'te tutuklandı. Olay yerine ulaştıklarında polis, Scott'ı gemideki yolculara bağırırken buldu. Raporda memurların sanığın nefesinden gelen güçlü bir alkol kokusunu hissedebildiği belirtildi.

Raporda, Scott'ın kendisini bekleyen bir araca bindiği ancak kısa süre sonra uyarılara rağmen yata doğru yeniden yürümeye başladığı yer aldı. Ardından da gözaltına alınan Scott alkol aldığını itiraf etti ve "Burası Miami" dedi.

Rapçinin avukatı Bradford Cohen yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Mr. Scott bir yanlış anlaşılma nedeniyle kısa süreliğine gözaltına alındı. Kesinlikle herhangi bir fiziksel kavga yaşanmadı; hızlı ve dostane bir çözüm için bizimle birlikte çalışan yetkililere teşekkür ediyoruz."

Scott, yakın zamanda gerçekleştirdiği turnesiyle beraber müzik dünyasının en popüler rapçilerinden biri. Gösterileri dikkat çeken Scott, 2021'in sonlarında Houston'daki Astroworld festivalinde yaşanan izdiham nedeniyle 10 kişinin ölmesiyle sert eleştirilerin hedefi olmuştu.