Yengeç burcu biraz da nostalji demek; geçmişe bakacağız, yarım kalanları toparlamak isteyeceğiz. İlişkilerde güven, aidiyet duygusu arayacağız, sahiplenmek ve sahiplenilmek isteyeceğiz, bağlılık ve sadakate öncelik vereceğiz. 

Hassas ve merhametli olacağız. Ailemize, annemize daha fazla vakit ayıracağız, onların ihtiyaçlarıyla daha fazla ilgilenmek isteyeceğiz. Yengeç burcu anaçlıktır. Güven ister, bir o kadar kalbini doğru insana açıp açmadığı konusunda tereddüt yaşar. O yüzden çekingenlik ve aşırı duygusallık arasında gider gelir. Sevgi bağlarımız güçlenecektir. Örf ve adetler öne çıkar, köklerimiz, atalarımız, aile büyüklerimiz daha fazla gündeme gelir. Vatan sevgimiz, milliyetçi duygularımız yükselirken, birlik bilincine verilen önem artacaktır.

KIRGINLIKLAR UNUTULUR

Evimizde daha fazla misafir ağırlayabilir, belki evimizin bir köşesini yenileyebilir, belki güzel sofralar kurabilir, mutfakta daha fazla vakit geçirebilir, yemekler pişirerek sevdiklerimizi masanın etrafına toplayabiliriz. Yuvamızda vakit geçirmek, zaman zaman biraz kendimizle baş başa kalmak bize iyi gelecektir. Gayrimenkul, toprak alım satım, kiralama yapabilir, bir mülkü değerlendirmek isteyebilir, bununla ilgili fikir birlikleri gerçekleştirebiliriz.

Kira kontratları, kiradan elde edilen gelirlerle ilgili yenilenme, taşınma, yer değişimleri bu dönemde artabilir. Eskiler, eski arkadaşlar, eski tanıdıklar, hatıralar aklımıza gelir, gönlümüze düşer. Özlediklerimize sarılabilir, onları arayabilir, eski dostlarımızla sürpriz karşılaşmalar yaşayabiliriz. Küslük ve kırgınlıkları gidermek için güzel bir dönemdir. Eski fotoğraflara bakmak, sevdiğiniz bir filmi tekrar izlemek, eski anıları yad etmek iyi gelecektir. Fiziksel görüntümüzü yenileyebilir, güzellik, estetik alanında değişimler yapabiliriz. 

ŞÜKREDİN

Siz siz olun Yengeç yolculuğunda yönetemediğiniz duygusal sorunlarınız varsa yardım alın, sorunun kaynağına inin, çözüm bulun. Biriktirdiğiniz korkuları salın, halı altına süpürdüklerinizle yüzleşin. Bulanık suları temizleyin. Alışkanlıkları gözden geçirin, size neyin iyi gelmediğinin farkına varın. Şükredin. Şükretmek ruhtaki tüm fırtınaları dindirir, içinde umut barındırır.

Kaybettiğiniz kıymetli eşyaları bulabilir, kendiniz kadar başkalarının ihtiyaçlarına önem verebilir, empati duygunuzu geliştirebilirsiniz. Venüs Yengeç çözüm üretir, yardım eli uzatır. Sevdiğinize, dostunuza, ailenize, annenize sevginizi göstermek, gönlünü almak için güzel günler. Malum bayram, birlik ve beraberlik daha fazla nasıl ifade edilebilir?

Sanat, moda, organizasyonlar, festivaller öne çıkarken, Venüs hayatımıza renk katmaya hazır.

Güneş ve Venüs burcu Oğlak burcunda olanlar için biraz krizli ve zorlu bir dönem. Güneş, Venüs, Jüpiter ve Merkür’ü Yengeç burcunda olanlar içinse düzensiz olan konuların tamamlanma zamanı.

Duygusal olarak doyum. Konumuz bu..

Güzellikler getirmesini dilerim.

Mutlu bayramlar.