Etik, ahlak çerçevesi içinde bu ay iyi değerlendirilmeli. Neden; Jüpiter İkizler yolculuğu başladı, koşullara ayak uydururken karakter ve ilkelerden taviz vermemek başarının anahtarı, unutmayın. Her türlü ilişkide verilen sözlerin tutulması, verilen sözlerin arkasında durulması mühim, ilahi adaletle gelen hak edişler yerini bulacak, ödül- bedel sistemi çalışacak.

Çok sorgulayacağız, düşünceleri analiz edeceğiz, özellikle yakın çevremizdeki insanların gerçek yüzünü göreceğiz. Sosyal medyada birbirlerine laf atanlar, dedikodu, başkalarının hayatına olan merak artacak. Yasak aşklar ortaya çıkacak.

HAZİRAN AYINI GÜZEL DEĞERLENDİRİN

Venüs 6 Haziran’da Rigel sabit yıldız hattında, kimilerinin kalbi hızlı çarpmaya başlayacak, kimilerinin maddi olarak yüzü gülecek, kimileri ticari anlaşmalar yapacak. Harekete geçmek, sorunlarınızı çözmek, ailevi ilişkileri toparlamak için Haziran ayını değerlendirin.

Satürn kareli bir yeniaya gidiyoruz. Resmi işleriniz, atılacak imzalarınız varsa bu kadar değişken burçta gezegen dizilimiyle her işinizi iki kere gözden geçirin demek boynumun borcu. Para, bütçe planlaması, vergi ödemeleri, borçları yapılandırmak ve ödeme planı çıkartmak ana noktanız olabilir. Hissettiğiniz yüksek özgüven ve enerji dengenizi bozmasın. Taleplerinizi abartmayın, kafa dağınıklığına karşı acele kararlar vermeyin.

İkizler mevsimi sosyal kelebek gibi uçuşmayı anlatır. Zihinsel ve fikirsel olarak düşünceler rahat dile gelir, organizasyonlar, çeşitli programlar yapılır, kısa seyahatlere çıkılır. Sınava girenler başarı sağlayacaktır.

Birden fazla kişiyle ilgilenebilir, birden fazla projeyi aynı anda yürütebilir, kısa zamana pek çok şey sığdırmak isteyebilirsiniz. İkizler dönemi eğlenmenin, bir yük altına girmeden yürütülecek ilişkilerin, özgürlük isteğinin, heyecanlı flörtlerin, kısaca cicim aylarının dönemidir.

Baskı ve aşırı merak ters tepebilir. Yeni tanışmalar yaşanabilir, romantik teklifler edilebilir, yazın içinizi ısıtan enerjisi çevrenize yayılabilir. Yeni yerler, mekânlar keşfedilir, kardeş, akraba, yakın çevreyle ilgili gündemler artar, destek verilir, mutlulukları paylaşılır.

UYKUSUZLUK, ANKSİYETE

Ticari konular, sosyal medya, tanıtım, reklam, yazı, basın yayın konularında yenilikler ve girişimler yapabilir, başarı sağlayabilirsiniz. Çeşitli fırsatlarla karşılaşmanız, plan ve projelere dahil olmanız, işbirliği içinde olduğunuz insanlarla fikir alışverişleri yapmanız vizyonunuzu genişletecektir. İkizler kendini hep meşgul tutmak ister, daha fazla okuyup, araştırabilir, sıkıştığı noktada daha rahat çözüm imkânı bulabilir.

Yeniay anında Venüs ve Güneş’in kavuşumuyla duygusal beraberliklerde önemli başlangıç, bitiş ve karşılaşmaların yaşanacağı bir 15 gün olacağını söylemeliyim. Sessizliğe gömülmüş konular dile gelebilir, bazı itiraflarla karşılaşabilirsiniz. Her olayı iki yönlü değerlendirin. Uzun zaman önce yaptığınız programlar birden bire değişebilir. Evinizi tadilat yaptırabilir, düzenleyebilir, tatil planları yapabilir, beslenmenizi şekillendirebilirsiniz.

3 Haziran’da gerçekleşecek gezegen dizilimi aşırı rüzgâr, ani değişen hava muhalefetleri, sudan gelebilecek tehlikeli olayları meydana getirebilir. Global olarak volkanik patlamalar gündeme yerleşebilir. Sağlıkta akciğerler ve bağışıklık sistemine dikkat edilmelidir. Uykusuzluk ve anksiyete artabilir. Gazeteciler, sosyal medya, yazarlar, basın dünyası öne çıkacaktır.

15 Temmuz ve sonrası rüzgârın yön değiştiği, global olarak zorlayıcı bir zaman kalitesi başlayacak. İkizler zamanı çok ve boş konuşmanın ardındaki tehlikeye karşı uyarıyor. Merak duygunuzu sınırlayın, bilginin kirlisinden uzak kalın, bu zamanı iyi ve doğru değerlendirin.

Mutlu haftalar.