Bir yandan yeni adımlar atmak isterken, diğer yandan kararsızlıkla boğuşabilir, alınan kararlara sadık kalmakta zorlanabilirsiniz. Bir yandan görevleriniz çekiştirir, yapılması gerekenler vardır, diğer yandan eğlenme isteği baskın çıkar.

Hafta boyu planlarınızı ortaya koymak, parlamak, yeni fikirler üretmek, hedefe ilerlemek için bir fırsat; mükemmel olmanıza gerek yok, deneme yanılma sizi bu dönem yıpratmayacaktır. Bazıları için başarı potansiyeli, bazıları için yükseliş, bazıları için istediği şan şöhret. Sosyal ortamlar, davetler, düğünler, partiler, organizasyonlar artarken, hiç susmadan konuşmak ve anlatmak isteyebilirsiniz.

Yeni bir işe başlayabilir, bir eğitim programına katılabilir, bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni çevrelere dahil olabilir, yeni insanlarla tanışabilir, yeni bağlantılar, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Daha önce gitmek istediğiniz ama gidemediğiniz yerlere gidebilir, ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Yalnızlığın ya da bir köşeye çekilmenin değil, insanlarla bir arada olmanın, paylaşmanın ve üretmenin yansımasıdır İkizler zamanı. Kafanızın içinde durup dönen o soruları, takıntıları bir kenara bırakın ve rahatlamaya bakın.

AKLINIZLA KALBİNİZİ DENGELEYİN.

Eskiyi arkada bırakarak hayatınıza yenilikler katın ve pozitif duyguları ruhunuza davet edin. Değişken burçlar size uyum getirmeyen davranışları iyice gözünüze sokar ve farkında olmanızı sağlar. Artık size iyi gelmeyen şeyleri atın ve yeni yollar çizin. Keskin çizgilerden ziyade farklı fikirleri dinlemeyi reddetmeyin, açık görüşlü olun. Elbette hayallerinizle gerçekleri doğru ayırt edin. Kalbinizden geçenleri mantık süzgecinden geçirin.

Bireysel hayatınızla iş hayatınızı dengeleyin ve en önemlisi her şeyi kontrol edemeyeceğinizi bilin. Çaba burada önemli, kararlı ve temiz niyetlerle bir tohum ekin, evren onu sulayacaktır. Sevdiklerinizle birlikte olun, huzurunuzu kimsenin ufak tefek şeylerle bozmasına izin vermeyin.

Yeni flörtler başlayabilir, romantik teklifler edilebilir, birlikteliklerde küçük sürprizler yapılabilir. Yeteneklerinizi değerlendirin, yaratıcı yönlerinizi ön plana çıkartın. Her şeye sahip olma isteği harcamaları arttıracaktır. Evinizi güzelleştirmek isteyebilir, bir tadilat başlatabilir, dekorasyon yenileyebilirsiniz.

KİBİR DE ZEHİRLİDİR.

Ve Mars 9 Haziran- 20 Temmuz tarihleri arasında Boğa burcunda,

Kıskanç, baskıcı, patlamaya hazır davranışlar,

Bastırılan enerjiler,

İkili ilişkilerde kaybetme korkusu,

Zorluklara karşı dayanıklılık,

İstikrar arzusu,

Bedensel zevklere düşkünlük,

Sıkı çalışmak, uzun vadeli başarı hedefleri, kararlılık,

Hedefe ulaşmak için yavaş ve emin adımlarla ilerlemek,

Toprağın küsmesi, kuraklık, ani hava değişimleri, tarım sıkıntıları,

Doğal afetler, salgın hastalık,

Maden kazaları,

Suikastler,

Siyasi gerilim,

Para, para, para..

Finansal konulardaki endişeler,

Maddi güvence ihtiyacı,

Lükse düşkünlük,

Enflasyon,

Yatırımlar,

Boyun, boğaz, tiroid, tansiyon, kalp problemleri, sinir sistemi rahatsızlıkları,

Boğulmalar..

Plüto karesiyle yarın başlayan 9- 13 Haziran arası dikkat isteyen, 15 Temmuz Uranüs kavuşumuyla global olarak çok sert günler. Şimdilik canım bunları yazmak istemiyor. Zamanı gelince zaten konuşuruz. İkizler mevsiminin rehavetine sanki ihtiyaç var.

Hayırlar getirmesini dilerim.